Advertisement

Λουτρακι Φωτια - Fwtia Sto Loytraki Oi Eidikes De3amenes Kai Ta Shmeia Kleidia - Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, αντιπύραρχο βασίλη.

Λουτρακι Φωτια - Fwtia Sto Loytraki Oi Eidikes De3amenes Kai Ta Shmeia Kleidia - Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, αντιπύραρχο βασίλη.. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής.

0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πόλη. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου.

Fwtia Sth Zakyn8o Ekkenwnontai Dyo Xwria Oi Isxyroi Anemoi Sto Loytraki Ka8istoyn Adynath Thn Katasbesh Koinwnia News 24 7
Fwtia Sth Zakyn8o Ekkenwnontai Dyo Xwria Oi Isxyroi Anemoi Sto Loytraki Ka8istoyn Adynath Thn Katasbesh Koinwnia News 24 7 from www.news247.gr
Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Νέες εικόνες από τη φωτιά. Κάτοικοι ξενύχτησαν και το πρώτο φως τους βρήκε στην παραλία. Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία.

0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Κάτοικοι ξενύχτησαν και το πρώτο φως τους βρήκε στην παραλία. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, αντιπύραρχο βασίλη. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων.

Loytraki Mainetai H Fwtia Enisxy8hkan Oi Dynameis Ths Pyrosbestikhs Ellada Iefimerida Gr
Loytraki Mainetai H Fwtia Enisxy8hkan Oi Dynameis Ths Pyrosbestikhs Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Νέες εικόνες από τη φωτιά. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Δραματική η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία, καθώς οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τις σταματήσουν. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας, την ώρα που ο μάγειρας ετοίμαζε τα φαγητά.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο.

Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Όλες οι επιχειρήσεις στον χρυσό οδηγό λουτράκι. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Κάτοικοι ξενύχτησαν και το πρώτο φως τους βρήκε στην παραλία. Οικισμοί από το αλεποχώρι μέχρι τα. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, αντιπύραρχο βασίλη. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο. Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου.

Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Δραματική η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία, καθώς οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τις σταματήσουν.

Fwtia Sto Loytraki Nees Eikones Poy Koboyn Thn Anasa Apopsh Twra
Fwtia Sto Loytraki Nees Eikones Poy Koboyn Thn Anasa Apopsh Twra from www.apopsi-tora.gr
Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην περιοχή να παραμένουν ισχυροί. Κάτοικοι ξενύχτησαν και το πρώτο φως τους βρήκε στην παραλία. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π.

Οικισμοί από το αλεποχώρι μέχρι τα. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας, την ώρα που ο μάγειρας ετοίμαζε τα φαγητά. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην περιοχή να παραμένουν ισχυροί. Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου. Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται.

Posting Komentar

0 Komentar